26 Şubat 2017 Pazar

Lider Utaş Uşakspor

Mehmet Varış




BAL Liginde son 5 maçında bir mağlubiyet alan Utaş Uşakspor, küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Sarayköyspor karşısında 85. dakikada Selçuk Yıldırım'ın penaltıdan attığı golle 1-0 maçı kazanan taraf oldu. Maçın ardından açıklama yapan UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Hiç bir maç kolay değil. Yöneticiler hocam kriz geçireceksin diyorlar. Şampiyonluk öyle kolay aşılmaz. Hemen birinci ikinci dakikada gol atıpta bırakmak yok, böyle heyecanlana heyecanlana, tadını çıkara çıkara alacağız." dedi.

25 Şubat 2017 Cumartesi

Muratbey Uşak, çeyrek finalde Fransız Nanterre 92 ile eşleşti.

Mehmet Varış
FIBA Europe Cup'ta dün gece oynanan çeyrek finale kalma maçlarının ardından Gaziantep Basketbol ve Demir İnşaat Büyükçekmece kupadan elenirken, Muratbey Uşak deplasmanda 10 sayı farkla yenildiği rakibi Oredea'yı evinde 26 sayı gibi net bir farkla yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.
Çeyrek finalde Muratbey Uşak'ın rakibi Fransa'dan Nanterre 92 oldu. 2014-15 sezonunda EuroChallenge'ta karşı karşıya gelen iki ekip bu sefer kozlarını FIBA Europe Cup'ta yarı finale kalmak için paylaşacak. Muratbey Uşak ve Nanterre 92 arasındaki çeyrek final müsabakasının ilki 8 Mart'ta Uşak'ta oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 15 Mart'ta Fransa'da oynanacak. Oynanacak olan her iki karşılaşma sonucunda sayısal üstünlüğü elinde tutan ekip adını yarı finale yazdıracak.

22 Şubat 2017 Çarşamba

Muratbey Uşak Çeyrek Finalde

Mehmet Varış
 FIBA Europe Cup Son 16 Turu ilk maçında CSM CSU Oradea'ya Romanya'da 82-72 yenilen Muratbey Uşak, kendi evindeki rövanşı 26 sayı farkla kazanarak çeyrek finale yükseldi: 108-82.
Şehit Ömer Halisdemir Uşak Üniversitesi Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk periyodu Muratbey Uşak’ın 30-19 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyotta CSM CSU Oradea’ya 14 sayı fark atan Uşak soyunma odasına 58-44 önde gitti. Üçüncü periyodu 80-66 önde tamamlayan temsilcimiz, son periyotta aradaki farkı 26 sayıya çıkarıp salondan 108-82 galip ayrıldı. Tarihinde ilk kez Avrupa’da asdını son 8 takım arasına yazdıran Muratbey Uşak’ta Auguste 30, Vasiliauskas 28 ve Mckissic 17 sayıyla takımlarını galibiyete taşıdı. CSM CSU Oradea’da Zeno’nun 21 ve Mirkovic’in 15 sayısı yetmedi.  

HÜRRİYET

21 Şubat 2017 Salı

Muratbey Uşak, CSM Oradea'yı konuk ediyor.

Mehmet Varış


Oradea kentindeki ilk karşılaşmayı 82-72 kaybeden Muratbey Uşak Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada yarınki maçı kazanmak istediklerini söyledi.
İlk maçta aldıkları mağlubiyetle çeyrek finale kalma şanslarını zora soktuklarını hatırlatan Erdoğan, "İlk sekize kalmak istiyoruz. Zorlu bir maç olacak ancak kazanmak istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle galip geleceğimize inanıyorum." dedi.
Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılacak mücadele saat 20.30'da başlayacak.
Muratbey Uşak'ın ilk sekize kalması için rakibini en az 11 sayı farkla yenmesi gerekiyor.

8 Şubat 2017 Çarşamba

Muratbey Uşak’ın rakibi CSM Oradea

Mehmet Varış


 Muratbey Uşak, FIBA Avrupa Kupası son 16 turunda  Romanya’nın CSM Oradea takımı ile karşılaşacak. Oradea kentindeki Antonio Alexe Arena’da yapılacak mücadele TSİ
19.15’te başlayacak.

Takımın genel menajeri Fatihan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç sahadaki ikinci maç öncesi avantajlı bir skor arayacaklarını ifade ederek, "Ülkemizi yurt dışında temsil ettiğimiz her maç bizim için önemli. İlk sekize kalmak istiyoruz. Zorlu bir maç olacak ancak biz de çok istekliyiz. Savunmada istediğimiz sertlikte mücadele edebilirsek yarınki maçı kazanırız. İki maçı da kazanıp turu geçmek istiyoruz." diye konuştu.

FANATİK

Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates