14 Aralık 2016 Çarşamba

Muratbey Uşak, sahasında Yunanistan'ın PAOK takımını 78-77 yendi

Mehmet Varış


Fiba Şampiyonlar Ligi C grubuna kötü  başlayan temsilcimiz Muratbey Uşak Sportif, Uşak Üniversitesi Spor Salonunda ağırladığı Yunan PAOK’u son saniyeleri çekişmeli geçen karşılaşmada 78-77  yenerek 9. maçtan 3. galibiyetini aldı.
Temsilcimizde Freimanis 18 sayı, 4 ribaund, McKissic 10 sayı, Auguste 10 sayı 11 ribaund, son saniyelerde 75-77 gerideyken 3 sayılık atışı ile galibiyeti getiren Harrison ise 16 sayı 5 asist ile oynadı.
Konuk ekip PAOK’ta ise Peiners’in 19 sayı 9 ribaundluk performansı takımı için yeterli olmadı.
Kaynak:potamanya

Muratbey Uşak'ın konuğu PAOK

Mehmet Varış


Muratbey Uşak Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 9. maçında  sahasında Yunanistan'ın PAOK takımı ile karşılaşacak.

Muratbey Uşak Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, yarınki maçın da zorlu geçmesini beklediklerini belirtti.

Sahalarında oynadıkları maçları kazanmaktan başka hedeflerinin bulunmadığını aktaran Erdoğan, "Bizim için öneli bir maç, PAOK dördüncü sırada bizim puana ihtiyacımız var, seyircilerimizin desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz. Seyircimizi maça davet ediyorum." dedi.
Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda 20.00'da başlayacak karşılaşma öncesi Muratbey Uşak 2 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 7. sırada yer aldığı C Grubunda, Yunanistan ekibi ise 4 galibiyet 4 mağlubiyetle 4. sırada bulunuyor.

Kaynak

Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates