18 Aralık 2017 Pazartesi

Yolun Açık Olsun Ozan Bulkaz

Mehmet Varış

Muratbey Uşak koçu Ozan Bulkaz görevinden istifa etti.

Bulkaz, Basketfaul'e şunları söyledi:

"Kariyerimi verdiğim Uşak'a veda ediyorum. En ufak bir kırgınlığım yok. Bu sezon bugüne kadarki en iyi yönetimlerden biriyle çalıştım. Kendilerine ve belediye başkanımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Hem kulübü hem kendi önümü açmak için doğru bir karar aldığıma inanıyorum. Burası benim memleketim. Kulübün ilk gününden itibaren içindeyim. Amatörlükten alıp Avrupa Kupası'na kadar gittik, yıllardır da çok zor bir lig olan BSL'de oynuyoruz. Fotoğrafın geneline baktığımda iyi iş yaptığımızı ve kente basketbol heyecanını getirdiğimizi düşünüyorum. Herşeyin sonu var. Ben buranın çocuğuyum ve her zaman Uşak'ın destekçisi olacağım.

Birlikte çalıştığım başta genel menajer Fatihhan Erdoğan'a, bütün oyunculara, staffa, herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Basketfaul'un notu: Ozan Bulkaz, Fatih Erdoğan ve Uşak'ta basketbola gönül verenler sıfırdan başlayıp Uşak'ı bir basketbol kenti haline getirdiler. Bazen işler ters gidebilir ve kan değişikliği faydalı olabilir. Bulkaz'ı bugüne kadar yaptıklarından dolayı kutluyoruz. Büyük resime baktığımız zaman karşımıza başarılı, kendisini geliştiren bir koç görüyoruz. Yolu açık olsun.
basketfaul.com

Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates