13 Mayıs 2017 Cumartesi

Bulkaz: Önümüzdeki sezon daha dikkatli olacağız

Mehmet Varış
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında sahasında Trabzonspor Medical Park'a 101-92 mağlup olan Muratbey Uşak'ta başantrenör Ozan Bulkaz, bu seneden ders çıkararak gelecek sezon daha dikkatli olacaklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında il yönetimine, Muratbey Uşak'ın yönetim kuruluna ve Uşaklı taraftarlara teşekkür eden Bulkaz, yeni sezonda daha iyi bir takımla sahaya çıkacaklarını aktardı.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmenin çok değerli olduğunu ifade eden Bulkaz, "İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla bir sezon geçirdik. Süper Lig'de beşinci sezonumuzu oynayacağız. Bunun gururunu yaşıyoruz. Bu seneden ders çıkararak önümüzdeki sezon daha dikkatli olacağız. Değerli bir ligde mücadele veriyoruz, burada olmaktan mutluyuz." ifadelerini kullandı.

UTAŞ Uşakspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Mehmet Varış

2017-2018 sezonunda 3.ligde mücadele edecek olan takımımızda,yeni sezon öncesi çalışmalar başladı.Bu yönde ilk olarak,önceki senelerde Manisa Belediyespor ve bu sezon Turgutluspor takımında Şampiyonluk yaşayan kendisini yakından tanıdıgımız teknik direktör HAKAN ŞAPÇI ile anlaşma sagladık.Kendisine ve takımımıza hayırlı olmasını dileriz...
İmza töreninde konuşan Başkanımız ALİ RIZA ÇÜMEN yaptıgı açıklamada:''Hakan Hocamızla geçen sezon ligin ikinci yarısındada çalışmıştık.O süreden bu yana iletişim halindeydik ve fikir alışverişinde bulunuyorduk.Kendisini yakından tanıyoruz hocamızda şehrimizi tanıyor hedeflerimizi biliyor.Kendisinin Önümüzdeki sezonda hedeflerimiz dogrultusunda,gerek kişiliğiyle,gerekse bilgi,birikim ve hocalığıyla takımımıza yararlı ve başarılı olacağına,inanıyoruz''dedi.
Teknik Direktörümüz HAKAN ŞAPÇI ise yaptıgı açıklamada:''Tekrar burada olmaktan dolayı muyluyum.İnşallah önümüzdeki süreçte planlı bilinçli bir çalışma sistemiyle hareket ederek hedeflerimize ulaşacagimiza inanıyorum" şeklinde konuştu...

Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates