4 Aralık 2016 Pazar

UTAŞ UŞAKSPOR ALİĞA FUTBOL AŞ.'Yİ 2-1 YENDİ

Mehmet Varış


UTAŞ Uşakspor zirve tırmanışı bu hafta Aliağa Futbol A.Ş.’yi evinde 2-1 yenerek sürdürdü.
Bölgesel Amatör Lig 8. Grup mücadelesinde UTAŞ Uşakspor evinde, Aliağa Futbol A.Ş.’yi yenerek art arda 3. maçını kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısının 20. Dakikasında Hakan rakip ceza sahası önünden kullanılan serbest vuruştan geri dönen topa gelişine yarım vole ile vurarak topu ağlara gönderdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda daha atak olan UTAŞ Uşakspor 60. dakikada Mirlan Murzaev’in şık vuruşuyla 2. gole ulaştı. Bu golden 3 dakika sonra penaltı kazanan UTAŞ Uşakspor Nwogbo ile fırsatı gole çeviremedi. 70. dakikada konuk takım Aliağa Futbol A.Ş. oluşan karambolde tek golünü Sefa Turan ile buldu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca UTAŞ Uşakspor 2-1 karşılaşmadan galip ayrıldı.
Bu skor sonrası UTAŞ Uşakspor ligde averajla 4. sıraya yükselirken, Aliağa Futbol A.Ş. 8. sırada yer aldı.

Kaynak: İHA

Muratbey Uşak Galatasaraya Konuk Oluyor

Mehmet Varış


FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın ASVEL takımına 83-69 yenilen Muratbey Uşak'ta başantrenör Ozan Bulkaz, deplasmanda aldıkları yenilgiyi unutarak, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Odeabank'la yapacakları maça konsantre olmak istediklerini söyledi.

Ozan Bulkaz, yaptığı açıklamada, ASVEL karşısında ilk iki periyot iyi mücadele ettiklerini ancak savunmadaki hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini ifade etti.

Takımdaki eksiklere değinen Bulkaz, "Avrupa ve ligde dar bir kadroyla mücadele etmeye çalışıyoruz, buna sakatlıklar eklenince düşüş yaşanıyor. Bunlar bahane değil, daha çok çalışıp önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Galatasaray Odeabank ile oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olacağız." diye konuştu.

ASVEL karşısında FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. yenilgisini alan Muratbey Uşak, 9 puan ve averajla yedinciliğe geriledi. Uşak ekibi, gruptaki 8. maçında 6 Aralık Salı günü Litvanya temsilcisi Neptunas ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Muratbey Uşak, üst üste 5 haftadır kaybettiği Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde ise 4 Aralık Pazar günü Galatasaray Odeabank'a konuk olacak.



Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates