31 Mart 2017 Cuma

Muratbey Uşak, Uşak tribünlerinde Sarı-Kırmızılı ekibin ürünleri bulunan seyircileri salona almayacağını açıkladı.

Mehmet Varış


Muratbey Uşak, Galatasaray Odeabank ile karşılaşacağı Spor Toto Basketbol Ligi 24. hafta karşılaşması öncesinde kulübün sosyal medya hesabı Twitter’dan taraftarlarına önemli bir duyuru yaptı.
BSL’de 24. hafta maçında sahasında Galatasaray Odeabank’ı ağırlayacak Muratbey Uşak, Uşak tribünlerinde Sarı-Kırmızılı ekibin ürünleri bulunan seyircileri salona almayacağını açıkladı.

26 Mart 2017 Pazar

Muratbey Uşak, deplasmanda Darüşşafaka Doğuş ile karşı karşıya gelecek.

Mehmet Varış
Spor Toto Basketbol Ligi’nde geçen hafta evinde seyircisiz oynadığı maçta Pınar Karşıyaka’yı 86-71 yenerek biraz olsun rahatlayan Muratbey Uşak, 27 Mart Pazartesi günü Euroleague’de play off mücadelesi veren Darüşşafaka Doğuş’a konuk olacak.
İstanbul Volkswagen Arena’da saat 19.00’da başlayacak müsabakayı NTV Spor naklen yayınlayacak. Ligde düşme hattıyla bağlarını koparmaya çalışan Uşak temsilcisi, 22 haftada 7 galibiyet elde etti, Darüşşafaka’nın ise 15 galibiyeti bulunuyor.

UTAŞ Uşakspor, Aliağa deplasmanında beraberlikle döndü

Mehmet Varış


UTAŞ Uşakspor, Aliağa deplasmanında berabere kalırken, diğer önemli aday Sökespor, Yatağanspor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Çiğli Belediyespor ise 11-0 gibi farklı galibiyetle sahadan ayrıldı.
Bu skorlardan sonra henüz bay takım olmayan Çiğli Belediyespor liderliğe yükselirken, UTAŞ Uşakspor averajla 2., Sökespor ise 3. oldu. Son haftaya kadar heyecanın süreceği grupta dananın kuyruğu son maçlarda kopacak.
Hafta içinde, 5 Mart’ta oynanan Ödemişspor karşılaşmasında çıkan olaylarla maçın yarıda kalmasıyla ilgili kararın açıklanmasının ardından, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın TFF kararı ile 3-0 hükmen mağlup olarak açıklanması kulübün ve kentin büyük tepkisine neden olmuştu. Alınan bu sonuçlarından ardından Kulüp Başkanı Ali Rıza Çümen yaptığı açıklamada; “Son iki maçımızı kazanarak şampiyonluğu alnımızın teri ile almak istiyoruz. Aliağa’da maçın tamamında nerdeyse tek kale oynadık, fakat golü bulamadık. Şampiyonluk için bizim inancımız tam. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” İfadesini kullandı.

19 Mart 2017 Pazar

Muratbey Uşak, sahasında Pınar Karşıyaka’yı 86-71 mağlup etti.

Mehmet Varış




Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 22. haftasında Muratbey Uşak, sahasında Pınar Karşıyaka’yı 86-71 mağlup etti. Müsabaka Muratbey Uşak’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.


Muratbey Uşak, bu sonuçla ligde 7. galibiyetini aldı. İzmir ekibi ise 11. kez yenildi

Muratbey Uşak Pınar Karşıyakayı Konuk Ediyor.

Mehmet Varış





SPOR Toto Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak ile Pınar Karşıyaka, bugün Ege derbisinde rakip olacak. Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi beINSports3 yayınlayacak. Karşılaşma, ev sahibi ekibin geçen sezonki derbi sonrası aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak. FIBA Europe Cup'ta bu sezon çeyrek final oynama başarısı gösteren Uşak, ligde son 6 maçta tek galibiyetle yetinince alt sıralarda kaldı. Uşak'ın 21 haftada 6 galibiyeti bulunuyor.

Hürriyet



13 Mart 2017 Pazartesi

Utaş Uşakspor Didim Deplasmanından Zaferle Döndü.

Mehmet Varış


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup karşılaşmasında UTAŞ Uşakspor, Didim Belediyespor karşısından 2-1 galip ayrıldı.
Geçen hafta yaşanan olaylı maçın ardından bu hafta Didim Belediyespor’a konuk olan UTAŞ Uşakspor zorlu geçen karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak bu haftayı da kayıpsız geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. UTAŞ Uşakspor’un gollerini 9. dakikada penaltıdan Selçuk Yıldırım atarken, 36. dakikada Burak Toker takımı adına 2. golü kaydetti. Didim Belediyespor’un tek golü ise 39. dakikada Ümit Mutlu kaydetti.
UTAŞ Uşakspor’un yakın takipçisi Çiğli Belediyespor Denizli’de 4-0 aldığı mağlubiyetle hezimete uğrarken, Sökespor ise Aliağa deplasmanından attığı bir golle 3 puan çıkarmayı başardı.
UTAŞ Uşakspor bu hafta sonu evinde Çine Madranspor’u konuk edecek.


Grubumuzda Maç Sonuçları



Puan Durumu



Milliyet


7 Mart 2017 Salı

FIBA Europe Cup çeyrek final ilk maçı Muratbey Uşak 85 - 82 Nanterre

Mehmet Varış


Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu Muratbey Uşak’ın 27-13 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyotta iyi bir oyun sergileyen Uşak, soyunma odasına 46-35 önde gitti. Üçüncü periyotta aradaki sayı farkını 4’e düşürmesine rağmen periyodu Muratbey Uşak 62-58 önde tamamlamayı başardı. Son çeyreğin 33. Dakikasında Fransız temsilcisi aradaki sayı farkını kapatsa da temsilcimiz mücadeleyi 85-82 kazandı.
Muratbey Uşak’ta McKissic 19, Auguste 18 ve Freimanis 15 sayıyla takımı galibiyete taşıdı. İki takım arasındaki çeyrek final rövanşı 14 Mart Salı günü Fransa’da oynanacak. Uşak, her türlü galibiyet, beraberlik ve 3 sayının altında mağlubiyette yarı finalist olacak.

6 Mart 2017 Pazartesi

Muratbey Uşak, FIBA Europe Cup'ta çeyrek final maçına çıkıyor

Mehmet Varış




Muratbey Uşak, FIBA Europe Cup çeyrek final ilk karşılaşmasında JSF Nanterre 92'yi konuk edecek. 
FIBA Europe Cup'ta çeyrek finale kalan Muratbey Uşak evinde JSF Nanterre 92 ile karşı karşıya gelecek. Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'ndaki mücadele, Salı günü 7 Mart saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Kanal 58 tv den naklen yayınlanacak.
FIBA Europe Cup'ta çeyrek finale kalan tek Türk takımı olan Uşak ekibi, buradaki karşılaşmadan avantajlı bir skor elde ederek Fransa'da oynanacak 14 Mart rövanşa rahat çıkmak istiyor. İki maç üzerinden eleme usulü oynanacak karşılaşmada skor üstünlüğünü elinde tutan taraf kupada yarı finale yükselecek.

HABERTÜRK

5 Mart 2017 Pazar

Utaş Uşakspor-Ödemişspor Maçı Tatil Edildi

Mehmet Varış



Uşak’ta oynanan Bölgesel Amatör Lig 8. Grup maçında ev sahibi UTAŞ Uşakspor’un rakibi Ödemişspor karşında 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 65. dakikasında çıkan olaylar nedeni ile maç yarıda kaldı.
İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısının 51. dakikasında ev sahibi UTAŞ Uşakspor, N. Wogbo‘nun gölünden sonra Ödemişsporlu Serdar ile Utaş Uşaksporlu Ömercan arasında kısa süreli gerginlik yaşandı, maçın hakemi iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. 65. dakikada Ödemişsporlu Serdar kendi sahası içinde rakibi Ömercan’a tekrar sert müdahale edince maçın hakemi Ferudun Daldaş ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Bunun üzerine aynı zamanda Ödemişspor’un takım kaptanı Serdar rakibi Ömercan’a koşarak kafa atınca saha bir anda karıştı.
Misafir takımın taraftarlarının da sahaya girerek bayrak dikmeye çalışması gerginliği arttırdı. Maçın hakemi anons yaptırmadan soyunma odasına gitti.
Utaş Uşakspor, Ödemişspor karşılaşması 65. dakikada yarıda kaldı

milliyet

Muratbey Uşak Kötü Gidişe Dur Dedi.

Mehmet Varış



FIBA Europe Cup'ta çeyrek finale adını yazdırmasına rağmen Spor Toto Basketbol Ligi'nde bu sezon umduğunu bulamayan Muratbey Uşak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u evinde 80-68 mağlup ederek nefes aldı. Son 8 maçta alınan 7 mağlubiyetin ardından kazanan Muratbey Uşak, bu skorla ligde toplamda 6 galibiyete ulaşıp düşme hattındaki Best Balıkesir'e 3 galibiyet fark attı.
Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu İstanbul BŞB'nin 19-17 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyotta öne geçip aradaki sayı farkını 7'ye çıkaran Muratbey Uşak, soyunma odasına 41-34 önde gitti. Üçüncü periyodu 56-54 önde tamamlayan Muratbey Uşak, son çeyrekte rakibine 12 sayı fark atarak karşılaşmayı 80-68 kazandı. Muratbey Uşak'ta Vasiliauskas 18, Auguste ve Freimanis 13'er sayı ile takımlarını galibiyete taşırken İstanbul BŞB'de Armand'ın 14, Gagic'in 13 sayısı galibiyete yetmedi.

Hürriyet

4 Mart 2017 Cumartesi

Muratbey Uşak, yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor

Mehmet Varış



FIBA Europe Cup'ta çeyrek finale adını yazdırmasına rağmen Spor Toto Basketbol Ligi'nde umduğunu bulamayan Muratbey Uşak, yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla çıkış yakalamaya çalışacak. 
Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi beINSport3 yayınlayacak. Bilet fiyatları 20 TL olarak açıklandı. Ligde son 7 maçın 6'sını kaybeden Uşak, 19 haftada 5 galibiyetle 14'ühcü sırada bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'nu ise 7 galibiyeti var

HÜRRİYET

Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates