10 Temmuz 2017 Pazartesi

Utaş Uşakspor’un Rakipleri Belli Oldu

Mehmet Varış


Kulüp takımı temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşen kura çekiminde 2017-2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak ikiye ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 3 grupta 18’er takımla oynanacak.  TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, ‘’BAL Ligi’nden profesyonel hayata ‘Merhaba’ diyen takımlarımız oldu. Yeni Altındağ Belediyespor, Kasımpaşa Erokspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Osmaniyespor, Turgutluspor, Ergene Velimeşe, Yeni Orduspor, Utaş Uşakspor ve Arsinspor’a hoş geldiniz diyorum. Kura çekimimiz umarım Türk futboluna hayırlar getirir.’’ diye konuştu. Utaş Uşakspor’umuzun da aralarında yer alacağı 3. Lig Grupları şu takımlardan oluşuyor; TFF 3. Lig -  1. Grup 12 Bingölspor, Batman Petrolspor, Bayburt Grup Özel İdare, Bayrampaşa, Bergama Belediyespor, Çatalcaspor, Dardanelspor, Düzcespor, Erbaaspor, Erzin Belediyespor, Halide Edip Adıvarpor, Kemerspor 2003, Kozan Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ofspor, Orhangazi Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor, Yomraspor TFF 3. Lig 2. Grup 1461 Trabzon, Anadolu Bağcılarspor, Anagold 24Erzincanspor, Ankara Demirspor, Darıca Gençlerbirliği, Diyarbekirspor, Engene Velimeşespor, Gölcükspor, Kasımpaşa Erokspor, Kayseri Erciyesspor, Kırıkhanspor, Muğlaspor, Pazarspor, Tire 1922, Turgutluspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Orduspor, Yeşil Bursa

TFF 3. Lig 3. Grup

Ankara Adliyespor, Arsinspor, Aydınspor 1923, Büyükçekmece Tepecikspor, Cizrespor, Çorum Belediyespor, Düzyurtspor, Elaziz Belediyespor, Karacabey Birlikspor, Kızılcabölükspor, Kocaelispor, Osmaniyespor, Payasspor, Sultanbeyli Belediyespor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu, Tekirdağspor, UTAŞ Uşakspor

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.usakhaber.com/spor/utas-usaksporun-rakipleri-belli-oldu-h6457.html

Uşak Haber

4 Temmuz 2017 Salı

Muratbey Uşak, antrenmanlara 14 Ağustos'ta başlayacak.

Mehmet Varış
 TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde kadrosunu tepeden tırnağa yenileyen Muratbey Uşak, antrenmanlara 14 Ağustos'ta başlayacak.
20-30 Ağustos tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacak Muratbey Uşak, ilk hazırlık maçında ise 6 Eylül'de İstanbul'da Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek. Muratbey Uşak'ın her sezon öncesi geleneksel olarak ev sahipliği yaptığı Kurtuluş Kupası, bu yıl 10-12 Eylül tarihleri arasında Banvit ve Büyükçekmece'nin katılımıyla düzenlenecek. Kırmızı-siyahlı ekip, 19 Eylül'de Antalya'da Nizhny Novgorod ile oynadıktan sonra 21-24 Eylül'de ise Gloria Turnuvası'na katılacak.

Hürriyet

1 Temmuz 2017 Cumartesi

Muratbey Uşak'a gelen yabancı uzunlar gelişim gösterdi.

Mehmet Varış


Muratbey Uşak'a gelen yabancı uzunlar gelişim göstererek bir sonraki sezon başka kulüplerden büyük kontratlar aldı, Khem Birch'ten sonra Zach Auguste de Euroleague takımına geçti.

Eric Buckner çaylak sezonunda Uşak'a geldi (2012-13), özellikle savunmada yaptığı katkı ile değeri arttıktan sonra Türk Telekom, Aris ve Büyükçekmece'de oynadı.

2013-14 sezounda Uşak forması giyen Elijah Holman Çin'den çok büyük kontratlar aldı.

Khem Birch D-League'den sonra ilk Avrupa deneyimini 2015-16'da Uşak'ta yaşadı, bir sonraki sezon Olympiacos'a geçti.

Zach Auguste profesyonel kariyerine 2016-17'de Muratbey Uşak'ta başladı, hareketli uzun olarak dikkat çekti ve Panathinaikos tarafından transfer edildi.

<a href="http://www.basketfaul.com/haber?haber=64429" target="_blank">basketfaul</a>

Copright Uşak Paylaşıyor 2018, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates